Uitvaartpakketten

Een eenvoudige verzorgde uitvaart voor een vast tarief. Voor mensen die plotseling worden geconfronteerd met een overlijden en simpelweg op het moment moeite hebben de kosten van een uitvaart te voldoen. Ook zijn er mensen die geen nabestaanden hebben en liever zo eenvoudig mogelijk, maar toch op een nette en respect volle manier hun uitvaart willen laten verzorgen.
Bij Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever heeft u de keuze uit verschillende uitvaartpakketten, de begrafenis pakketten zijn duurder omdat men altijd met de grafrechten zit, voor de duur van minimaal 10 jaar. De tarieven van de diverse begraafplaatsen verschillen nogal. In de pakketten voor een begrafenis zijn we uitgegaan van een algemeen graf .
De meest eenvoudige uitvaart die Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever u biedt, gaat uit van een crematie zonder opbaring en aulaplechtigheid. Nabestaanden hebben al in privékring afscheid genomen van de overledene .De crematie vindt plaats zonder aanwezigheid van familie en belangstellenden. De nabestaande worden uiteraard wel op de hoogte gehouden van de datum en tijdstip van de crematie.

Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever kan u alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen over de vele mogelijkheden.