Kosten

Wat kost een uitvaart? Dit is een vraag die regelmatig wordt gesteld.

U ontvangt altijd een een kostenbegroting van de uitvaart. In de kostenbegroting staan de prijzen die vooraf bekend zijn zoals de kosten van een crematorium, begraafplaats, de kist of wade en het basistarief. De variabele kosten zijn onder meer  afhankelijk van het aantal belangstellende tijdens een condoleance bezoeken na de uitvaart. Daarbij is het ook bepalend of u kiest voor bepaalde hapjes, drankjes en de gekozen locatie. Wilt u meer weten over de eventuele kosten dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

kaarsen01.large

Heeft u een verzekering in het verleden afgesloten dan bent u niet gebonden aan de uitvaartonderneming die daar aan gekoppeld is. Als nabestaande bent u altijd vrij om zelf te bepalen welke uitvaartondernemer de uitvaart gaat verzorgen. Bij sommige verzekeringen heeft dit soms wel consequenties voor de hoogte van het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitgekeerd. Wij kunnen voor uitzoeken wat de waarde is van de afgesloten verzekering.

Wij maken vrijblijvend een offerte voor u op.

U kunt ons elk moment van de dag bellen onder nummer 06 – 83 10 48 87 of een e-mail sturen naar info@uitvaartbegeleidingvanrijnsoever.nl